Hapšenje u Doboju zbog pada ringšpila

Nakon prevrtanja ringišpila u Doboju pri čemu je povrijeđeno više djece, pripadnici Policijske uprave Doboj uhapsili su BJ iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

 

„BJ je rukovao ringišpilom koji se 24.06.2024. godine prevrnuo u Parku narodnih heroja u Doboju, kojom prilikom je bilo povrijeđenih maloljetnih lica“, navode iz policije.

Kako dodaju, dvoje djece zadržano je na liječenju u bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju ao stepenu povrede doktori se još nisu izjasnili, dok je jedno dijete zadobilo lake tjelesne povrede i oni je otpušteno na kućno liječenje.

Kod jednog djeteta koje se javilo u zdravstvenu ustanovu radi ukazivanja medicinske pomoći nisu konstatovane tjelesne povrede.

„Uviđajem koji je započet 24.06.2024. godine oko 21.25 časova rukovodio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj i isti će biti nastavljen danas uz prisustvo vještaka mašinske struke. Navedeno lice će danas uz izvještaj o izvršenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj“, navode iz PU Doboj.

IZVOR: Nezavisne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *