KARATE KID 2024

Karate Kid 2024 

Jackie Chan i Jaden Smith treniraju iznad Kineskog zida u filmu The Karate Kid 2010.

Za sada postoje samo dva potvrđena člana ekipe za Karate Kid 2024 , iako su sastavni dio franšize. U novembru 2023. najavljeno je da će se Ralph Macchio i Jackie Chan pojaviti u filmu, ponavljajući svoje prethodne uloge. Macchio će se vratiti u svojoj poznatoj ulozi Daniela iz Karate Kida i Cobra Kaija , a Jackie Chan će se vratiti kao gospodin Han iz rimejka Karate Kida iz 2010. godine .

Duo Macchio i Chan pojavio se u službenom videu kompanije Sony Pictures u kojem su najavili svjetski poziv za kasting za ulogu titularnog Karate Kida . Ovo nije samo uzbudljiv promotivni trik, već se čini da sugerira da mnogi dijelovi filma još nisu glumljeni.

 

Karate Kid 2024 priča

Kombinirana slika prikazuje zvijezde Karate Kida iz 2010. Jackie Chan i Jaden Smith zajedno sa zvijezdama Cobra Kai Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Mariduena i Yuji Okumoto

Iako svi detalji još nisu otkriveni, poznato je da će film Karate Kid iz 2024. pratiti tinejdžera iz Kine koji studira pod čvrstim, ali poštenim mentorom , vjerovatno Chanovim gospodinom Hanom. Ovo će preseliti događaje sa zapadne obale Sjedinjenih Država na istočnu obalu, ali nije jasno kako će se stvari povezati s originalnom franšizom. Otkriće da će se Ralph Macchio vratiti kao Daniel čini se da potvrđuje da su ponovno pokretanje i originalni filmski kontinuitet jedno, ali samo će vrijeme pokazati kako se originalni Karate Kid povezuje.

INTERNET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *