ODRŽAN JE 12 BALKANSKI MEĐUNARODNI TRADICIONALNI KUNG FU TURNIR DOBOJ OPEN 2024

KUNG FU CENTAR ZMAJ DOBOJ 19 maja 2024 god. održao je dvije Borilačke manifestacije 12 Balkanski Međunarodni Tradicionalni Kung Fu Turnir Doboj Open 2024 i 4 Dan Borilačkih Veština !

Turnir je održan uz prisustvo preko 30 klubova iz cele bivše Jugoslavije. Kung Fu Savez Makedonije nastupio je na drugom putu na turniru kao počasni član Kung Fu Saveza RS, prijateljski Aikido klub iz Sarajeva od 4 godine nastupa na našim manifestacijama i ovom prilikom se zahvaljujemo predsjedniku Aikido Saveza FBiH Klinčeviću koji nas podržava svake godine.

Na manifestacijama su učešće uzele razne Borilačke Veštine kao : Kung Fu klubovi iz Makedonije-Skoplja, FBiH Gradačac i Srebrenica, Boks, Kik Boks, MMA, Grapling, Aikido, Karate, Judo, Taekwondo i dr.

Po prvi put uopšte takmičenje bilo je u Wing Tchun stilu kao i borbi sa nuncama pod zaštitnom opremom koju izvodi Kung Fu Master iz Makedonije Miroslav Todorovski i Kung Fu Master Dejan Zmaj Mitrović.

Zahvalni smo ovom prilikom naših dugogodišnjih sponzorskih turnira MADI koji nam je obezbedio hranu za sve prisutne kao i ostale pekarama i pekotekama sa prostora Tešnja i Jelaha, kao i AS Jelah koji nam takođe više godina pomaže u poklon paketima za naše učesnike, našim vinarijama koje su nam pomaže da svaki majstor i trener dobije flašu vina sa zajedničkim logom KUNG FU TURNIRA i Kung Fu Centra Zmaj Doboj i logom vinarije kao sponzora te ostalim mnogobrojnim sponzorima kojih ima veliki broj.

Velika zahvalnica ide i za TV KAKANJ na čelu sa direktorom koja je snimila naš komplet Kung Fu Turnir i Dan Borilačkih Veština i uzeli intervjue svih majstora i pojedinih takmičara.

https://www.youtube.com/watch?v=56K5i5RvTQQ&t=136s

kungfusavezrs.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *