Akcija “Skaj”: Razbijena grupa Darka Eleza, evo ko je uhapšen u Banjaluci

U policijskoj akciji na području Banjaluke uhapšen je Bojan Rističević, zbog sumnje da je povezan sa trgovinom narkoticima, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

Naš dobro obaviješten izvor otrkiva da su Radonjić, ali i ostali uhapšeni članovi kriminalne grupe na čijem čelu je poznati kriminalac Darko Elez.

– U Banjaluci su lisice na ruke stavljene Bojanu Rističeviću, a u Istočnom Sarajevu uhapšen je Boris Mitrović zvani Gilmar. U sklopu ove akcije ukupno je uhapšeno 11 osoba i razbijena je Elezova grupa – rekao je izvor Srpskainfo.

Prema njegovim riječima, Rističević je kum Miljana Radonje, a koji je takođe poznat policiji po trgovini narkoticima i za njim je raspisana međunarodna potjernica.

On je pojasnio da je Gilmar bio na čelu ove grupe, koja je jutros razbijena na području Banjaluke i Istočnog Sarajeva, kao i da je on čovjek od povjerenja Darka Eleza.

Svjedok na suđenju Dijani Hrkalović izjavio da je ne poznaje “Život mi je postao pakao kada sam policiji prijavio prijetnje Darka Eleza”

Kako je Srpskainfo ranije objavila pretresi u Banjaluci su obavljeni u ulici Starine Novaka u naselju Obilićevo.

Vezane vijesti:
 Velika ”Skaj” akcija policije u Banjaluci i Istočnom Sarajevu: Uhapšeno više osoba

Prema prvim informacijama, akcija se sprovodi na osnovu podataka do kojih je policija došla na osnovu aplikacije „Skaj“.

Akcija se realizuje po nalogu Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, a sprovode je Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, PU Istočno Sarajevo, te Žandarmerija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *