Bokseri Slavije nezaustavljivo grabe ka šampionskoj tituli u Bokserskoj ligi Srbije

Bokseri Slavije nezaustavljivo grabe ka šampionskoj tituli u Bokserskoj ligi Srbije, au duplom kolu održanom u Banjalucima pod parolom “Dani grada, dani Marijana Beneša” stigli su i do druge pobede.

Nakon trijumfa nad ekipom Naissusa, večeras je u ringu dvorane “Obilićevo” pao i šampion Regionalne lige iz prošle sezone ekipa Novog Pazara ukupnim rezultatom 10:4.

Leo Cvitanović i Gal Šepic donijeli su prevagu i svojim pobjedama trasirali su put ka novoj pobjedi. Leo je jednoglasno savladao DŽejlana Toskića u kategoriji do 71 kilograma, sudije nisu imale dilemu ni u dvoboju između Gala Šepica i Aleksandra Šerifovića u kategoriji do 75 kilograma.

– Velika pobjeda za nas. Novi Pazar je pokazao da je kvalitetan tim, ali smo mi pokazali ekipu koja može da osvoji šampionsku titulu ove sezone. Pružili smo odlično izdanje u ringu, u petak, i večeras, i zasluženo smo ostvarili nove pobede u Bokserskoj ligi Srbije. Hvala banjalučkoj publici koja nam je i ovaj put dala vjetar u leđa – poručio je Leo Cvitanović.

Sjajno izdanje večeras je imao i Luku Veljovića koji je jednoglasnom odlukom došao do pobjede nad Momčilom Janjićem u kategoriji do 63,5 kilograma.

– Prezadovoljan sam zbog nove ekipe, ali i zbog svoje pobjede. Smatram da smo publici priuštili odličan boks, a moram da se zahvalim svima koji su bili na tribnama. Svojim navijanjem dali su mi snagu više. Nastavljamo dalje. Želimo titulu – naručio je Veljović.

 

BK Slavija položio je novi ispit, iu ringu, i van njega.

Duplo kolo Bokserske lige Srbije pod parolom “Dani grada, dani Marijana Beneša” besprijekorno je organizovano, a rezultatski cilj je ostvaren.

– Obje pobjede želimo da posvetimo Marijanu Benešu i ovo je još jedan dokaz da Banjaluka nije i nikada neće zaboraviti. Moramo da budemo prezadovoljni. U ringu smo pokazali sav svoj kvalitet i nastavljamo da jurišamo ka tituli – rekao je Dalibor Petković, predsjednik BK Slavija, navodi RTRS.

rezultati:

Do 57 kilograma: Mihajlo Đekić – Luka Miailović, jednoglasno pobjeda Miailović

Do 63,5 kilograma: Luka Veljović – Momčilo Janjić, jednoglasno pobjeda Veljović

Do 67 kilograma: Aljaž Šircelj nije imao protivnika, pobjeda za Slaviju

Do 71 kilograma: Leo Cvitanović – DŽejlan Toskić, jednoglasno pobjeda Cvitanović

Do 75 kilograma: Gal Šepić – Aleksandar Šerifović, jednoglasno pobjeda Šepic

Do 80 kilograma: Vuk Mičić – Ahmed Maurić, jednoglasno pobjeda Maurić

Do 92 kilograma: Aljaž Ban – Miladin Kostić, jednoglasno pobjeda Ban.

BL PORTAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *