BOTEX

Za više informacija, pomoć ili naručivanje, molimo pozovite naš broj:
053-281-010
Preduzeće Botex dugi niz godina proizvodi i prodaje posteljine, madrace i tapacirani namještaj. Višegodišnje kontinuirano učenje, usavršavanje, sticanje znanja i iskustava na ovom polju koristimo na najbolji mogući način da bismo zadovoljili potrebe svojih kupaca u pogledu kvalitetnog sna i ugodnog odmora.
Preduzeće Botex, osnovano 2000. godine, kolektiv je u ekspanziji, specijalizovan za proizvodnju i prodaju madraca, noćnog programa i tapaciranog namještaja. Istraživanjem tržišta i primjenom znanja iz navedenih oblasti tokom posljednjih godina, često nezadovoljni ponuđenim strategijama poslovanja i ponudom struke, odlučili smo se formirati tim sa vlastitom vizijom, misijom i ciljem.
Naš tim se sastoji od mladih i ambicioznih stručnjaka čiji je osnovni zadatak maksimalno prilagođavanje zahtjeva i željama postojećih i potencijalnih kupaca. Prefuzeće trenutno zapošljava preko 30 radnika, au naredbnom periodu očekujemo povećanje broja zaposlenih.
Naši proizvodi zadovoljavaju ekološke norme, potrebe anatomije tijela. Proizvodi su atestirani od strane nadležnih institucija iz naše branše.
Fakti: Godina osnivanja2000. godinaDjelatnostMadraci, posteljni program i namještajBroj zaposlenih30Proizvodni pogonBukovac-Šešlije, 74215 DobojProdajni salonUl. Nikole Tesle 80, Doboj
YUPORTS.COM
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *