Metalotehnika ALU & PVC sistemi

Poštovani,

Nalazite se na početnoj stranici naše Web prezentacije i mi Vam želimo srdačnu dobrodošlicu. Ovdje ste jer tražite informacije u vezi nekog od proizvoda iz našeg asortimana ili ste našu Web adresu dobili od prijatelja ili na neki drugi način. U svakom slučaju, na pravom ste mjestu.

Ukoliko se odlučite više vremena provesti na našoj Web prezentaciji, kroz ponuđene opcije možete se detaljno upoznati sa asortimanom proizvoda i usluga koji nudimo. Kao osnovnu djelatnost izdvojili bismo proizvodnju aluminijske bravarije i PVC stolarije za sve kategorije kupaca, počev od onih kojima je potreban “samo jedan prozor”, pa do velikih industrijskih objekata i poslovnih centara. Radi se o zaista širokom spektru proizvoda, a pomenućemo samo dio:

  • PVC stolarija (prozori, balkonska vrata, prozorske i balkonske stijene, ulazna vrata, klizne i harmo stijene, staklene bašte itd).
  • ALU bravarija (stolarija za stambene objekte, ulazna vrata, portali i izlozi za poslovne prostore i objekte, staklene bašte, staklene fasade, alucobond fasade itd.)
  • Garažna vrata (garažna i industrijska vrata raznih tipova i modusa korištenja)
  • ALU i PVC roletne (roletne za stambene i poslovne prostore raznih tipova i modusa korištenja)
  • Aluminijske ograde (balkonske, stubišne i druge vrste ograda)
  • Ostali proizvodi i usluge (automatska vrata, rampe, klizne kapije, usluge savijanja al. i čeličnih profila itd.)

Kao što smo već rekli, detaljniju razradu našeg asortimana, sa mnoštvom tehničkih informacija i fotografija, možete pronaći pod opcijom “Proizvodi” u meniju sa lijeve strane.

Nadamo se da ćete na našim stranicama pronaći potrebne informacije, a ukoliko nas odaberete za partnera u realizacijij Vaših budućih projekata, možete računati na našu maksimalnu angažovanost u ispunjenju Vaših očekivanja. Ponuditi istovremeno povoljno i kvalitetno zaista je teško, ali je upravo to misija koju slijedimo svih ovih godina, na zadovoljstvo naših kupaca.

Kako nas kontaktirati i pronaći…

“METALOTEHNIKA ALU & PVC SISTEMI” doo
  
Address:
Poslovna jedinica Sarajevo
ul. Salke Terzića br. 7, 71210 Ilidža

Kancelarija i izložbeni prostor
Suteren TC Bingo na Stupu (bivši Merkur)

Poslovna jedinica Doboj
ul. Dobojskih brigada 137, 74000 Doboj
Bosna i Hercegovina

E-mail: metalotehnika@bih.net.ba
Telephone: +387 33 / 860 – 744; +387 53 / 223 – 190
Fax: +387 53 / 223 – 194
Mobile Phone Number: +387 61 / 147 – 760; +387 61 / 184 – 317
 http://www.metalotehnika.com.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *