Napad u Banjaluci: Pustio psa da ujede policajce

Prava drama odigrala se u strogom centru Banje Luke kada je A. M. pustio svog psa da ujede policajca, koji je tom prilikom zadobio povrede, potvrđeno je za Srpskainfo.

17. novembar 2023, 2:25

main image

 

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka izvršili su kriminalističku obradu lica iz tog grada čiji su inicijali A.M. zbog sumnje da je počinilo krivična djela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i nedozvoljena proizvodnja i promet droge.

Kriminalistička obrada izvršena je jučer, a ovo lice je u srijedu, 15. novembra, tokom vožnje zaustavljeno u Banjoj Luci i tom prilikom je odbilo da se podvrgne ispitivanju na prisustvo drogeTokom kontrole ovo lice je iz putničkog automobila pustilo psa koji je ugrizao za nogu policijskog službenika i njemu je potom ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru RS-a, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.Na osnovu naredbe sudije Osnovnog suda u Banjoj Luci, izvršen je pretres stana koji koristi A.M. i tom prilikom pronađena je određena količina marihuane.Sve mjere preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv A.M. će Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

BUKA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *