Nigdje kao u Doboju ! Radi ko šta hoće jer nema nadležnih organa da sankcionišu ovako nešto !

Ni u drugim gradovima BiH nije sjajno ali u Doboju šta se radi nema nigdje. Zgrada u kojoj je do prije par godina bio urbanizam sada je napuštena i kompletna je u vlasništvu privatnika koji ne znamo da li je jedan sprat iznajmio ili prodao nekome ko od prije dva dana u jutarnjim časovima od 6:30 pa nadalje diže građane na noge.

Kao što smo rekli ujutru od 6:30 dolaze radnici koji parkiraju kamion do zgrade i kroz prozor prvi dan su do 17 sati naveče izbacivali parket ili laminat  koji je stvarao nesnosnu buku i lupanje koje je diglo sve na noge.Kao što se vidi na slici kroz prozor u jutarnjim satima se bacaju daske,parket,laminat i druge stvari koje stvaraju toliku buku da je nesnosno biti u stanu. Drugi dan su izbijali zidove i sav takozvani šut su kantama izbacivali kroz prozor gdje se osim buke nadvijala čitav dan prašina i prljavština koja je ulazila okolnim zgradama u stanove pa su se morali držati prozori zatvoreni. Pojedini stanari su se bunili sa balkona ali radnici prestanu na minut dva dok stanari ne uđu u stanove i ponovo nastavljaju svojim tempom izvirujući kada će izbacivati da ih ko nebih prozivao. Isti dan na tom istom parkingu desila se mala saobraćajna nezgoda gde je je policija uzimala zapisnik, a pomenuti radnici zgrade su prestali bacati šut dok je bila policija u  neposrednoj blizini, ali i bez obzira na policiju kada prođe drugo auto kraj pomenute zgrade oni iskoriste to auto kako b zvuk auta prekrio njihovu buku oni su tada nastavili izbacivati otpad.

Osim što su napravili tako reći nered i svojim otpadom naprašili sva auta u blizini  zauzeli su i više parking mjesta.

Zar niko ne obraća pažnju da ujutro u 6:30 ima onih koji spavaju, nisu svi zaposleni, postoje penzioneri, postoje bolesni, postoje oni koji su čitavu noć radili noćnu smjenu pa su došli kući i legli spavati da se odmore,a kako pored ovakvih neodgovornih da se čovjek odmori.Ko je odgovoran za ovako nešto niko ne zna, zašto komunalna policija ne radi svoj posao i sankcioniše ovakve ispade takođe se ne zna ili su u pitanju moćnici kojima vlast i zakon sve oprašta, a običan narod sankcioniše za sitnicu. Slike i video u prilogu pa ocijenite i ostavite svoj komentar, da li je ovako uredu ili ne ?

yuports.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *