RFL RS CENTAR Dobojski Željezničar ubjedljivom pobjedom protiv stanarskog Rudara preuzeo lidersku poziciju

RFL RS CENTAR Dobojski Željezničar ubjedljivom pobjedom protiv stanarskog Rudara preuzeo lidersku poziciju

U okviru 10. kola Regionalne fudbalske lige Republike Srpske u subotu, 21. oktobra 2023, odigrane su dvije utakmice. U Doboju je Željezničar ubjedljivo pobijedio FK Rudar iz Stanara rezultatom 4:0 (2:0).

Dobojlije su bile mnogo bilje u ovom susretu, a strijelci za domaćina su bili Matija Drljić u 10. minutu za 1:0, Dražen Gostić u 26. za 2:0, Nikola Maksimović za 3:0 u 78. minutu, a rezultat je zaključio Dejan Kiperović iz jedanaesterca u 87. minutu.Matija Drljić je u 10. minutu doveo domaćine u vodstvo od 1:0.Dejan Kiperović je u 87. minutu iz jedanaesterca postavio konačnih 4:0 za Željezničar.

Ovom pobjedom domaćini su preuzeli lidersku poziciju na tabeli, sa jednom utakmicom i dva boda više od Skugrića i Naših krila iz Kostajnice.

U drugoj utakmici juče odigranoj FK Rudanka je na svom terenu pobijedila FK Hajduk iz Kožuha rezultatom 4:2 (1:1). Strijelci za domaće su bili Dario Lazić u 13. minutu, Nikola Mitrić u 49. i 78. minutu i Vladan Lukić u 67, a za goste iz Kožuha Elvir Mešić u 15. i Ivan Todorović u 81. minutu.

Ostale utakmice RFL RS Centar igraju se danas (nedjelja, 22. oktobar 2023.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *