Snima se novi Karate Kid film, legendarni glumci vraćaju se svojim ulogama

Ralph Macchio i Jackie Chan ponovno će se naći u ulogama Daniela LaRussoa i Hana u novom nastavku koji stiže 2024. godine

Karate Kid dobit će novi nastavak, 14 godina nakon posljednjeg filma. Ono što će fanove ovih filmova razveseliti jest povratak legendarnih likova u svoje uloge.

Ralph Macchio i Jackie Chan ponovno će se naći u ulogama Daniela LaRussoa i Hana u novom nastavku koji stiže 2024. godine. Tačnije, predviđeni datum izlaska je 13. decembar. Nije poznata radnja, ali znamo da će ga režirati Jonathan Entwistle, tvorac Netflixove serije The End of the F**king World. Kao scenarist se navodi Rob Lieber (Petar Zecimir).

Glavni protagonist se još uvijek ne zna i u toku je potraga za njim. Ono što je poznato jest da je u pitanju Kinez između 15 i 17 godina. Na Sonyjevoj službenoj stranici navodi se da bi snimanje trebalo trajati od marta do juna 2024. godine.

Macchio je glumio LaRussoa u tri od sveukupno pet filmova. Utjelovio je LaRussoa u prva tri dijela, dok se u četvrtom nije pojavio. Chan je glumio gospodina Hana u filmu iz 2010. godine, učeći Drea Parkera, lika Jadena Smitha, vještinama kung fua. Macchiju ovo neće biti prvi povratak slavnoj ulozi jer je istu već utjelovio u seriji Cobra Kai.

RAPORT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *