Srpskainfo otkriva ko je Banjalučanin koji je PUSTIO PSA NA POLICAJCA: Ranije bježao od patrole i bacao drogu

Aljoša M. (29) iz Banjaluke osumnjičen je da je prilikom saobraćajne kontrole pustio svog psa da ujede policajca, saznaje Srpskainfo.

Aljoša M. je zaustavljen u centru Banjaluke, ali je odbija da se podvrgne testiranju na droge i tada je pas iz njegovog automobila ujeo policajca za nogu.

– Aljoša M. je odranije poznat policiji kao osoba koja se dovodi u vezu sa narkoticima. Njega je policija uhapsila i u aprilu ove godine – rekao je sagovornik Srpskainfo.

On je pojasnio da je policija pokušala zaustaviti automobil „tojota“ kojim je upravljao Aljoša, ali je on odbio da se zaustavi i krenuo je da bježi.

– Tokom bijega iz automobila je odbacio drogu. Međutim, policiija ga je zaustavila i tom prilikom pronašla oko 40 grama marihuane i četiri grama spida – istakao je naš sagovornik.

Kako je Srpskainfo ranije objavila prava drama odigrala se u strogom centru Banjaluke kada je Aljoša M. pustio svog psa da ujede policajca, koji je tom prilikom zadobio povrede.

Ovaj Banjalučanin je prvo zaustavljen prilikom kontrole saobraćaja.

U PU Banjaluka su rekli da su obavili kriminalsitičku obradu A.M. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga“.

– Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policajci su  u ulici Kralja Petra I Karađorđevića izvršili zaustavljanje i kontrolu automobila „tojota“ kojim je upravljaoA.M. i koje je odbio da se podvrgne ispitivanju na prisustvo opojnih droga. Tokom kontrole A.M. je iz pomenutog automobila pustio psa koji je njegovo vlasništvo, a koji je potom ugrizao za nogu policajca, usljed čega je policijski službenik zadobio tjelesne povrede – rekla je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.Policijskom službeniku je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom – kliničkom centru Republike Srpske.

Srpska info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *