SVI PUTEVI VODE NA KOŠEVO!!!

Nedjelja je dan za novi derbi Premijer lige, a naše fudbalere čeka gostovanje na “Koševu”. “Crveno-plavi” put Sarajeva napuštaju odlučni da pruže još jednu dobru partiju i osvoje nove prvenstvene bodove kako bi učvrstili svoju lidersku poziciju. Tim je dobro trenirao, a igrači su motivisani da se pokažu u najboljem svjetlu protiv jednog od najvećih rivala u ligi.

„Nedavno smo izmjerili svoje snage tako da nema većih nepoznanica.“ Sarajevski tim ima kvalitet i očekujem težu utakmicu od Banjaluke. Ipak, igramo jako dobro, i ako ponovimo nastupe iz prošlih utakmica, i ako na kraju budemo mirniji, vjerujem da nam dobar rezultat neće izostati“, rekao je Vinko Marinović, šef stručnog štaba FK Borac.

Svaki derbi sa sobom nosi određeni pritisak, kako rezultatski, tako i psihički, a Vinko Marinović kaže da je od presudne važnosti da koncentracija tokom svih devedeset minuta utakmice bude na maksimalnom nivou.

“Ako gledamo poziciju na tabeli, onda je Sarajevo pod većim pritiskom i na nama je da to pokušamo iskoristiti.” Važno je da budete maksimalno koncentrisani. Svaka greška može odvesti igru ​​u drugom smjeru od onog koji želimo. Važno je iskoristiti svaku napadačku priliku koja nam se ukaže“, kaže Marinović.

U stručnom štabu ne kriju da je pod znakom pitanja nastup Zorana Krvžića, koji ima manjih problema sa povredom, dok su ostali igrači spremni za nastup na “Koševu”.

Milan Mijatović kaže da ekipi ne nedostaje motiva i da su svi spremni da daju maksimum za dobar rezultat.

“Očekujem tešku i tešku utakmicu, za jednu grešku i jednu loptu. Pokazali su da su kvalitetan tim, ali mislim da smo u mnogo boljoj poziciji i da je pritisak veći na njima. Na nama je da damo sve od sebe. Svaki derbi nosi posebne emocije i svi živimo za igranje pred punim tribinama.” rekao je Mijatović.

Duel na “Koševu” zakazan je za nedelju (5. novembar) sa početkom u 19.45 časova.

FK BORAC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *