4. KUNG FU KAMP NA ORLOVOM JEZERU U PETROVU

KUNG FU CENTAR ZMAJ DOBOJ klub koji je u gradu Doboju napravio najviše različitih borilačkih manifestacija. Organizovali su 1 Državni Turnir, 12 Balkanskih Međunarodnih Tradicionalnih Turnira, 4 Dana ili kako mnoge zovu Noć Borilačkih Veština, preko 10 seminara kako u prirodi tako iu sportskoj dvorani, 3 Kung Fu Kampa i raznih demonstracija, prezentacija i nastupa.

Ove godine 31.08.2024. – 01.09.2024. organizuje se dvodnevni 4 Međunarodni Kung Fu Kamp – Kamp Borilačkih Veština na ORLOVOM JEZERU u Petrovu gde je 2008. god organizovan KUNG FU SEMINAR. Na KUNG FU KAMPU će nastupiti preko 15-20 raznih vrsta Borilačkih Veština sa teritorije cele bivše Jugoslavije,a možda i šire. Borilačke Veštine koje se očekuju – Naravno Kung Fu Wushu Selfdefense ChiNa, Personal Protection, Wing Tchun, Boks, Savate – Francuski Boks, NinJutsu, Jujutsu, Aikido, Real Aikido, Krav Maga, MMA, BJJ, Grapling, Brazilska Kapuera koja će uz svoje drvene instrumente i brazilsku muziku izvodi Borilačke tehnike, Judo, Sambo, Kik Boks, Karate Kyokushinkai, Hachi Okai, Uechi Ryu, Shotokan i dr. Osim Borilačkih Veština na programu su i bacanje više vrsta šurikena, noževa i sikirica, tehnike mačevanja, tehnike strele i lukovi, vazdušne puške i streljaštvo od strane stručnog lica, Kondicioni treninzi, penjanje uz stene, ronjenje i plivanje za diplomu, puzanje po konovcu rukama i nogama, povlačenje konopca između majstora i učenika. Svi učesnici će na kraju dobiti diplomu za učešće na kojem će biti pečati svih prisutnih veština ta dva dana kao i lični pečati majstora. Sve ovo će biti uz muziku koja će pratiti trening.

Najvažnije je napomenuti da će KUNG FU CENTAR ZMAJ DOBOJ obezbediti hranu, piće, slatkiše i sokiće za decu i najmlađe pa tek onda za sve ostale majstore, trenere i ostale učesnike jer zbog dece i omladine pravimo sve ovo, a ne kao u pojedinim klubovima gde treneri posle takmičenja idu na ručak u hotel ili restoran, a učenici idu u grad kupovati sebi bijedne sendviče. Na KUNG FU KAMPU će se kuvati kotlić, peći se jagnje, roštilj i ostala hrana za sve učesnike. Napominjemo da se na ovaj KUNG FU KAMP osim Borilačkih klubova mogu prijaviti i građani zainteresovani za obuku samoodbrane i lične zaštite kao i svi uniformisani kojima je samoodbrana sastavni deo službe, zainteresovani koji bi upisali i postali članovi KUNG FU CENTRA ZMAJ DOBOJ. Ovom prilikom zahvaljujemo našim sponzorima koji već izlaze na susret sa raznim načinima pomoći za KUNG FU KAMP kao i vlasniku ORLOVOG JEZERA kod kojeg smo organizovali seminar 2008. godine. Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže kampu, a pre kampa da postanu redovni članovi KUNG FU CENTRA ZMAJ DOBOJ . Sve prijave i informacije možete dobiti na imejl organizatora kungfuzmaj@gmail.com ili na broj telefona +387644050444 koji je dostupan na Viberu, WhatsAppu, Telegramu kao i na facebook profilu Dejana Zmaja Mitrovića.

kungfusavezrs.com

YUPORTS.COM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *