Chuck Norris ponovo u akciji u filmu ‘Agent Recon’ s Derekom Tingom i Marcom Singerom; Quiver Distribution pokreće prodaju u AFM-u

Chuck Norris ponovo u akciji u filmu ‘Agent Recon’ s Derekom Tingom i Marcom Singerom; Quiver Distribution pokreće prodaju u AFM-u
EKSKLUZIVNO: Quiver Distribution je završio produkciju vojnog akcijskog/naučno-fantastičnog filma Agent Recon , u kojem se pojavljuje legendarni stručnjak za borilačke vještine i akcijski heroj Chuck Norris i pokrenut će prodaju na američkom filmskom tržištu, a Millennium Media će prodavati strane teritorije.
Sci-fi ikona Marc Singer ( Beastmaster, V ) i Derek Ting ( Agent Revelation ), koji također piše i režira, udružuju se s Norrisom kako bi se pozabavili dva kinetička žanra.
Quiver planira objaviti film u Sjevernoj Americi 2024. godine.
Related Stories
Daisy Ridley glumi u trileru za preživljavanje od Zaka Hilditcha, The Penguin Empire i Campfire Studios; Neon & UTA za kupovinu u AFM-u
Saoirse Ronan set za satirični triler Jonatana Etzlera ‘Loše jabuke’; HanWay pokreće prodaju Pulse Films Pic at AFM
Alastair (Norris), komandant tajne sigurnosne operativne grupe na Zemlji, poziva supermoćnog novajlija Jima (Ting) da krene u misiju koju predvode pukovnik Green (Singer) i njegovi iskusni marinci kako bi pratili misteriozni energetski poremećaj u bazi u Novom Meksiku osumnjičenoj za eksperimentisanje vanzemaljskom tehnologijom. Kada tim naiđe na nepoznato biće ne samo izuzetne snage i brzine, već i sposobnosti da kontroliše bezumne ratnike, trio se mora boriti kroz nezaustavljive horde kako bi otkrio istinu iza neprijateljske vanzemaljske tvrđave i spriječio propast čovječanstva.
Ting napominje „da se najveći heroji na Zemlji Chuck Norris i Marc Singer bukvalno pripremaju za ovo, znao sam da moramo osigurati da fanovi dožive epsku zabavu. Moj kaskaderski tim pomaknuo je granice moje vizije za jasnu utemeljenu akciju uzdignutu motiviranim pripovijedanjem, a mi smo uključili Chuckovog sina Dakotu da koreografira sve sekvence borbe svog oca. Štaviše, snimali smo kinematografskim ARRI Alexa kamerama na holivudskim snimanjima i pejzažima koji oduzimaju dah i završili to vrhunskim vizuelnim efektima, osnažujućom partiturom i zvučnim efektima koji zapumpavaju srce.”
“Tražili smo priliku da radimo sa legendarnim Chuckom Norrisom gdje bi mogao pokazati svoje još uvijek izuzetne borilačke vještine,” rekli su kopredsjednici Quiver Distribution Berry Meyerowitz i Jeff Sackman. “Bili smo oduševljeni kada se odmah pridružio filmu nakon što je pročitao scenario Dereka Tinga, i jedva čekamo da ga njegovi brojni obožavatelji vide u akciji.”
“Ne možemo biti više uzbuđeni što ćemo se udružiti sa našim prijateljima u Quiveru na Agent Reconu ,” rekao je Millennium JJ Nugent. “Chuck Norris je jedna od najvećih svjetskih akcionih legendi i znamo da će publika biti jednako uzbuđena kao i mi da ga vidimo ponovo na velikom platnu po prvi put od Expendables 2. ”
Producenti su Ting i Joyce Yung za filmove Random Art Workshop (RAW). Izvršni producenti su Meyerowitz, Sackman, Larry Greenberg i Judah Klatzer za Quiver i Matthew Helderman, Grady Craig i Luke Taylor za Buffalo 8 i BondIt Media Capital.
Producenti su Ting i Joyce Yung za filmove Random Art Workshop (RAW). Izvršni producenti su Meyerowitz, Sackman, Larry Greenberg i Judah Klatzer za Quiver i Matthew Helderman, Grady Craig i Luke Taylor za Buffalo 8 i BondIt Media Capita

Deadline Hollywood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *