Crte na zglobu otkrivaju koliko novca ćete imati

Horizontalne linije na unutrašnjoj strani ručnog zgloba, odmah ispod dlana, poznate su kao “linije narukvica”. Prema indijskom tumačenju linija na dlanu, njihov broj na ovom mjestu otkriva koliko dugo ćete živjeti, od čega ćete patiti, koliko ćete novca imati.

Prebrojite koliko redaka imate i pročitajte šta otkrivaju o vama i vašoj sudbini:

Prva linija

Prva linija do dlana na unutrašnjoj strani zgloba je najvažnija. Ako je jasno vidljiv i nema prekida, to znači da ste dobrog zdravlja i u odličnoj formi.

Ako je slabo vidljiv, to znači da ste stidljivi, da imate nisko samopouzdanje, ali može ukazivati ​​na zdravstvene probleme. Kod žena, ako se prva linija zakrivi prema gore na dnu dlana ili ako je polomljena, to može ukazivati ​​na ginekološke probleme. Kod muškaraca, ako se ta prva linija savija prema dnu dlana ili se sastoji od isprekidanih linija, to može ukazivati ​​na probleme s prostatom i urogenitalnim organima.

Druga linija

Ako je druga linija jasno vidljiva, ravna i nije isprekidana, to znači da ćete biti vrlo uspješni od 42. do 56. godine. U tom periodu svog života zaradićete mnogo novca.

Treći red

Kada je treća linija sa unutrašnje strane zgloba jako izražena, ravna, to znači da ćete živeti preko 80 godina. Dobro definisana treća linija otkriva da imate velike šanse da postanete popularni ili zapamćeni po nečem značajnom, prenosi NajženaAlo.

Četvrti red

Ako nemate ovu liniju, ne brinite, jer većina ljudi nema. Ali za one koji ga imaju, kažu da su dobili na lutriji života. Ova linija kaže da ćete živjeti preko 85 godina i biti vrlo uspješni u životu.

Glas Srpske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *