(FOTO) Napustio glumu, posvetio se marketingu: Čuveni Boba iz “Žikine dinastije” danas puni 68. godina i ovako izgleda

Na današnji dan 1955. rođen je glumac Vladimir Petrović, kog publika pamti kao Bobu Pavlovića u seriji “Žikina Dinastija”. Naime, Vladimir je danas napunio 68. godina, a malo ko zna kako sada izgleda.

Naime, Vladimir imao je tu čast da u ovom, već sada, kultnom serijalu odigra Slobodana Pavlovića Bobu, ludo zaljubljenog u Mariju Todorović, čime je stekao veliku popularnost.

Uprkos ljubavi koju je tih godina on dobio od publike i brojnih poziva da se više posveti glumi Petrović je odustao od scene i posvetio se marketingu.Okrenuo se Vlada porodici, najpre supruzi Jasminki, najtiražnijem pisacu za djecu i mlade, sa kojom je dobio dvoje djece, sina Igora i ćerku Anu, a prije izvjesnog vremena postao je i djeda.

U emisiji TV lica kao sav normalan svijet ispričao je da su, budući da i on i supruga potiču i porodica razvedenih roditelja, sve dali da se to i njima ne dogodi. Puno su radili na svom odnosu, a tvrde da su izrodili inteligentnu djecu koja su u periodima krize umjela da im naznače da su im potrebni skupa. Izgled Vladimira Petrovića, kojeg je publika upoznala kao žgoljavog tinejdžera, možda najbolje svjedoči tome koliko lijepo danas živi.

– Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili – kazao je ranije, a činjenica je da ga mnogi danas na ulici ne bi prepoznali jer se dosta promijenio, na bolje, piše Blic.

Srpska info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *