OGLASIO SE OTAC DANKE ILIĆ (2) Dao izjavu prvi put nakon nestanka djevojčice: „Samo želim…“

Miloš Ilić (30), otac nestale djevojčice Danke Ilić iz Bora, dao je večeras prvu izjavu poslije nestanka svoje kćerke u Banjskom polju prošlog utorka.

„Samo želim da se moja kćerka vrati kući živa i zdrava! Policija radi svoj posao i ja njima vjerujem. Mi kao porodica ćemo se oglasiti kada se sve ovo završi“, rekao je Dankin otac za “Blic”.

Reporteri „Blica“ su ispred zgrade u Boru, u kojoj se trenutno nalaze roditelji male Danke Ilić, na parkingu sreli Dankinu majku Ivanu i babu. Majka nije željela da odgovara na pitanja i zajedno sa babom je ušla u zgradu iz koje izašao otac Miloš i dao kratku izjavu.

Otac i majka nestale Danke Ilić su minulih dana nekoliko puta saslušavani u policiji u okviru istrage o okolnostima misterioznog nestanka svoje kćerke. To, međutim, ne znači da su osumnjičeni za bilo šta, niti da će u budućnosti biti.

Intenzivan ritam saslušanja ljudi iz najbližeg okruženja nestale osobe je uobičajen u ovoj fazi slučaja i često dovodi i do toga da saslušavane ličnosti u nastavku budu u potpunosti isključene ako se utvrdi da nisu od interesa za dalji tok istrage.

Aloonline.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *