Štedljiva Stoja: SVUDA NOSI PAŠTETE, SENDVIČE I TOSTER SAMO DA NE BI PLATILA SKUPU VEČERU. U ITALIJI JE UMALO IZBACILI IZ HOTELA

Poznato je da pjevači i estradne zvijezde važe za one koji dobro zarađuju, ipak, uprkos dobrim zaradama, mnogi od njih su teški na marki ili dinaru. Javna je tajna da Brena, Merlin, Bojanić… imaju “zmiju u džepu”. Međutim, sve ih je ipak prešišala Stoja Novaković.

“Stoja čuva bukvalno svaku marku. Štedi gdje može i koliko god može. Iako godinama važi za jednu od najtraženijih pjevačica u dijaspori, ona mnogo vodi računa o tome da sve troškove svede na minimum. Posebno kad je u inostranstvu. Izbjegava ručkove i večere po luksuznim restoranima, pa tako kada putuje negdje u Evropu i ide kombijem sa svojim muzičarima, ona iz Srbije nosi i svoju hranu. Cijela jedna torba joj je samo sa hranom za taj vikend gdje ide da pjeva. Ona obožava pred nastup da pravi sendviče, pa nosi i toster i puno pašteta, samo to jede kad je u dijaspori – ispričao je njen saradnik na početku, a onda se prisjetio i neprijatnosti koju je Stoja doživjela u Italiji, i to upravo zbog svoje štednje. Tada je malo falilo da bude izbačena iz hotela.

“Po običaju, pravila je sendviče u tosteru, koji svuda nosi sa sobom. Kako je bila u žurbi i sređivala se da krene, ona je zaboravila na njih i ti sendviči su počeli da gore, kuljao je dim iz tostera. Cijela soba je za nekoliko minuta bila u dimu i, kako su hoteli opremljeni detektorima za dim, odmah se upalio alarm. To je jako uznemirilo sve goste hotela, koji su se jako uplašili, pa su odmah reagovali i zaposleni.

Kada su ušli u sobu i zatekli ugljenisane sendviče i zbunjenu Stoju, koja je stajala pored njih, objasnili su joj da je to strogo zabranjeno i zahtijevali su od nje da odmah napusti hotel zbog kršenja reda. Ona se tada uspaničila i ljudima s recepcije objašnjavala da nije imala lošu namjeru i da joj se prvi put desilo da joj zagore sendviči. Molila je da je ne izbace iz hotela jer je već trebalo da krene na nastup i da poslije nema gdje da prespava. Nekako je uspjela da ih odobrovolji, pa je ipak ostala u hotelu, a na njenu sreću, nije bilo nikakve štete. Naravno, već prvom slijedećom prilikom opet je sa sobom ponijela toster i na tost hljeb mazala paštete, koje najviše voli da jede – završava sagovornik. (Naj portal)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *