Tragedija u Laktašima – izvršila samoubistvo žena koja je smimnjena da vrši nuždu na putu i proživjela linč komentarima na društvenim mrežama

Ne mogu svi podnijeti pritisak javnosti, pa se tako juče u Laktašima dogodila nova tragedija. Nakon mladića koji je izvršio samoubistvo, nakon što je snimljen kako popunjava zahtjev za rad na benzinskoj pumpi i postao predmet ismijavanja, na sebe je pod pritiskom digla ruku i žena koja je smimljena kako pored vozila vršila malu nuždu. Policija je odmah posle toga kaznila, a na društvenim mrežama bilo je hiljadu komentara, a žena je nije mogla da se iznese sa komentarima, linčom i ismijavanjem na društvenim mrežama.

 

Njen suprug tragično je nastradao prije desetak godina, što je ostavilo posledice na samohranu majku koja je radila u FIS-u u Banjaluci i borila se da prehrani ćerku. Ona je i ranije imala problema sa zdravljem, a očito da je pritisak posle objave snimka bio preveliki pa se sinoć dogodila tragedija.

 

 

Po informacijama komšija, kćerka je po dolasku kući našla majku koja je izbrpila samoubistvo. Nadam se da će grad Laktaši pomoći kćerki da izađe na pravi put, a da će se iz svega izvući pouke, jer ne treba komentarima linčovati obične ljude kojima se dogodi i naprave neki gaf, jer niko ne zna kakve muke more.

 

Nebojša Vukanović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *